1

Aktuális állásajánlatok

további állásajánlatok
Hírek

Megéri újítani az Opel gyárban

2020. március 3.Forrás: Opel Szentgotthárd Kft.
Megéri újítani az Opel gyárban

Egy nagy gyár életében fontos az állandó fejlesztés, a folyamatok tökéletesítése. Az Opel Szentgotthárd Kft.-nél már szinte fennállása óta működik olyan újítási rendszer, amely a gyár működésével kapcsolatos, hasznos ötletek benyújtására ösztönzi a dolgozókat.

A tavalyi évben anyagi megtakarítást is jelentő újításokat beadott munkatársak között, az év eleji gyárértekezleten kisorsoltak egy személyautót. A szerencsés nyertes a szentgotthárdi Bakucz András Csaba, aki mechanikus karbantartóként dolgozik 2005 óta a gyárban. A nyeremény egy Opel Crossland X szabadidő autó, amely biztosan nagy hasznára válik a kétgyermekes családnak. Gratulálunk a nyertesnek és megjegyeznénk, hogy idén újból kihirdették az újítási kampányt, a nyeremény újból egy személyautó lesz!

vissza

Dokumentumkezelő

Belépés

Rendezvénynaptár

HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Hírlevél

Amennyiben érdekli hírlevelünk, kérjük adja meg az adatait.

Partnerek

Autoliv Kft. AMES Hungária Lft. IMS Connector Systems Kft.MAM-Hungária Kft.ROTO Elzett Certa Kft.SCHOTT Hungary Kft.Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.Uniriv Kft.BPW-Hungária Kft.Aptiv Services Hungary Kft.EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.iQor Global Services Hungary Kft. Schaeffler Savaria Kft. OPEL Szentgotthárd Kft. Nagykanizsa Megyei Jogú Város ÖnkormányzataNyugat-magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Kar (NymE FMK) / Savaria Egyetemi Központ, Természettudományi Kar (NyME SEK TTK)Szentgotthárd Város ÖnkormányzataSzombathely Megyei Jogú Város Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara