1

Aktuális állásajánlatok

további állásajánlatok
Hírek

Megéri újítani az Opel gyárban

2020. március 3.Forrás: Opel Szentgotthárd Kft.
Megéri újítani az Opel gyárban

Egy nagy gyár életében fontos az állandó fejlesztés, a folyamatok tökéletesítése. Az Opel Szentgotthárd Kft.-nél már szinte fennállása óta működik olyan újítási rendszer, amely a gyár működésével kapcsolatos, hasznos ötletek benyújtására ösztönzi a dolgozókat.

A tavalyi évben anyagi megtakarítást is jelentő újításokat beadott munkatársak között, az év eleji gyárértekezleten kisorsoltak egy személyautót. A szerencsés nyertes a szentgotthárdi Bakucz András Csaba, aki mechanikus karbantartóként dolgozik 2005 óta a gyárban. A nyeremény egy Opel Crossland X szabadidő autó, amely biztosan nagy hasznára válik a kétgyermekes családnak. Gratulálunk a nyertesnek és megjegyeznénk, hogy idén újból kihirdették az újítási kampányt, a nyeremény újból egy személyautó lesz!

vissza

Dokumentumkezelő

Belépés

Rendezvénynaptár

HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Hírlevél

Amennyiben érdekli hírlevelünk, kérjük adja meg az adatait.

Partnerek

Autoliv Kft. AMES Hungária Lft. IMS Connector Systems Kft.MAM-Hungária Kft.ROTO Elzett Certa Kft.SCHOTT Hungary Kft.Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.Uniriv Kft.BPW-Hungária Kft.Aptiv Services Hungary Kft.EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.iQor Global Services Hungary Kft. Schaeffler Savaria Kft. OPEL Szentgotthárd Kft. Nagykanizsa Megyei Jogú Város ÖnkormányzataNyugat-magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Kar (NymE FMK) / Savaria Egyetemi Központ, Természettudományi Kar (NyME SEK TTK)Szentgotthárd Város ÖnkormányzataSzombathely Megyei Jogú Város Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara