1

Meghosszabbított jelentkezési határidő

2017. január 26.

A Szombathelyi duális gépészmérnökképzés jelentkezési határidejét 2017. február 5-ig meghosszabbították!

A www.szombathelyigepesz.hu felületen eddig bejelentkezettek és a 2017. február 5-ig bejelentkező, felvételt nyert és beiratkozó hallgatók között hat darab laptopot sorsolunk ki szeptember elején!

 

 

részletek

Tudományos konferencia kutatási-fejlesztési projektről

2017. január 9.

Az Opel Szentgotthárd, mint konzorciumvezető december 15-én a szentgotthárdi gyárban tudományos konferenciát rendezett a Versenyképességi és Kiválósági Szerződésekhez kapcsolódó kutatás-fejlesztési projekt keretében. Az eddigi eredmények bemutatása volt az összejövetel fő témája.

részletek

Minőségi képzés – szombathelyi gépész

2017. január 5.

Nemcsak piacképes diplomát ad, jól fizető álláshoz, jó beosztáshoz juttat a szombathelyi duális gépészmérnökképzés, de a fiatalok tanulmányainak finanszírozása is családbarát, ugyanis az egyetemi ösztöndíj mellett havi 76 ezer forint vállalati juttatást is kapnak a hallgatók a partnercégektől a tanulmányaik teljes idejére. Az egyetemi 26 hét mellett 22 hét gyakorlatot töltenek a partnervállalatoknál, így valós szakmai tapasztalatokra tesznek szert, ami jelentős előnyt ad a pályakezdéshez.

részletek

Beszélgetés Szíjártó Zsolttal, a Nyugat-Pannon JMK ügyvezetőjével és Dirk Wölferrel, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi kamara főosztályvezetőjével

2016. december 22.

A beszélgetés kitért a 2016-os esztendő megítélésére a német-magyar gazdasági kapcsolatok szempontjából, ezen belül is arra, hogy mennyire domináns szegmens a feldolgozóipar, járműipar. Szó volt arról, hogy milyen Magyarország megítélése német befektetői körökben, idejönnének-e újból a németországi cégek, a külföldi működő tőke számára mennyire vagyunk vonzóak?

részletek

A Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központ pályázati hírlevele

2016. december 20.

Pályázati hírlevelünkben módosított pályázati felhívásokról, újonnan megjelent pályázati felhívásokról és társadalmi egyeztetésen lévő pályázati felhívásokról olvashatnak. 

 

részletek

Dokumentumkezelő

Belépés

Rendezvénynaptár

HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Hírlevél

Amennyiben érdekli hírlevelünk, kérjük adja meg az adatait.

Partnerek

BPW-Hungária Kft.Delphi Hungary Kft.EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.iQor Global Services Hungary Kft. LuK Savaria Kuplunggyártó Kft. OPEL Szentgotthárd Kft. Nagykanizsa Megyei Jogú Város ÖnkormányzataNyugat-magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Kar (NymE FMK) / Savaria Egyetemi Központ, Természettudományi Kar (NyME SEK TTK)Szentgotthárd Város ÖnkormányzataSzombathely Megyei Jogú Város Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara