1

Aktuális állásajánlatok

további állásajánlatok
Hírek

Elektromos autókkal erősít az Opel

2019. február 12.Forrás: Opel Média

Egy éve éppen meghaladta a Magyarországon futó Opelek száma a félmilliót, de mára ez a szám már 515 ezer fölé emelkedett. A bővülés zömmel a hazai eladások eredménye, hiszen tavaly csaknem 13 ezer új Opel talált gazdára. A Belügyminsztérium statisztikái szerint a népszerűségi listán a második helyezett 86 ezerrel van elmaradva az Opel mögött – az előny tehát az első helyen jelentős.

– Nagyon komoly bázist jelent a márka számára a hazai Opel autópark és azon dolgozunk, hogy továbbra – és hosszú távon – is megmaradjon az Opel vezető pozíciója a magyarországi népszerűségi listán – mondta Bakai Gergely, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója.

– Ha bázisról beszélünk, ki kell emelni a több évtizedes tapasztalattal rendelkező márkakereskedői- és szervízhálózatot, ez az a megbízható háttér, amely nélkül az Opel nem lehetne ilyen sikeres. Nemcsak új modellek sorával szeretnénk növelni eladásainkat és piaci részesedésünket 2019-ben, hanem szolgáltatásaink bővítésével is: az idei évtől öt év garanciát adunk minden újonnan megvásárolt Opelre.

A 2019-es újdonságok közül elsőként a január közepén a Zafira Life kisbusz mutatkozott be a Brüsszeli autószalonon, és megjelentek az első képek és információk az új Vivaro kishaszon járműről is. Mindkettő az év második felében kerül a kereskedésekbe. Haszonjármű fronton további hír, hogy az idén megújul a Movano is, tehát teljesen friss és versenyképes portfólióval – új Combo Cargo, új Vivaro és megújult Movano – kíván az Opel ebben a szegmensben sikereket elérni a magyar piacon.

Ami a személyautókat illeti, az év közepén megújul az Astra, érkezik a plug-in hybrid Grandland-X, és bemutatkozik a nagyon várt új Opel Corsa, amelynek teljesen elektromos változata is lesz. A további elektromos újdonságokra sem kell sokáig várni: jövőre érkezik az új Mokka rögtön „E” változatban is, illetve elektromos hajtással bővül a Vivaro portfolió.

vissza

Dokumentumkezelő

Belépés

Rendezvénynaptár

HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírlevél

Amennyiben érdekli hírlevelünk, kérjük adja meg az adatait.

Partnerek

Autoliv Kft. AMES Hungária Lft. IMS Connector Systems Kft.MAM-Hungária Kft.ROTO Elzett Certa Kft.SCHOTT Hungary Kft.Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.Uniriv Kft.BPW-Hungária Kft.Aptiv Services Hungary Kft.EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.iQor Global Services Hungary Kft. Schaeffler Savaria Kft. OPEL Szentgotthárd Kft. Nagykanizsa Megyei Jogú Város ÖnkormányzataNyugat-magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Kar (NymE FMK) / Savaria Egyetemi Központ, Természettudományi Kar (NyME SEK TTK)Szentgotthárd Város ÖnkormányzataSzombathely Megyei Jogú Város Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara