1

Aktuális állásajánlatok

további állásajánlatok
Hírek

Beszállítói Nap az Opel Szentgotthárdnál

2019. március 21.Forrás: Opel Média

Egy fontos, sok résztvevős rendezvényt szervezett az Opel Szentgotthárd Kft. szerdán a szentgotthárdi gyárban, egy úgynevezett Beszállítói Napot. Erre a konferenciára az új EB motor alkatrészeinek beszállítóit hívták meg. A rendezvény szervezésének több célja is volt: először a gazdaságos az lenne, ha az EB motor alkatrészeit minél közelebb gyártanák a gyárhoz, másrészt pedig a Family 1 gyártás megszűnésével szabaddá vált területeknek keresnek hasznosítást.

A Beszállítói Nap résztvevői között nemcsak beszállítókat üdvözölhettek, itt voltak a PSA csoport alkatrészbeszerzéssel megbízott felső vezetői is, akik közül legtöbben először jártak gyárunkban. További kiemelt vendégként köszönthették - a Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alatt működő, befektetés-ösztönzéssel foglalkozó ügynökség - a HIPA vezetőjét, Ésik Róbert elnököt és munkatársait, valamint Huszár Gábort, Szentgotthárd város polgármesterét is.

A vállalat vezetősége bemutatta az Opel Szentgotthárd történelmét és jelenlegi termelését, valamint ismertette annak munkaerő-gazdálkodását.

A PSA csoport beszerzési vezetői kiemelték, hogy az utóbbi évek során nagymértékben megnövekedett az igény az EB motor iránt, ezért a beszállítói bázis módosítására, új telephelyek létesítésére van szükség, hogy ezek minél hatékonyabban ki tudják szolgálni a megnövekedett igényeket.

Magyarország, mint lehetséges befektetési helyszín előnyeit ecsetelte Ésik Róbert, a HIPA elnöke. Részletesen beszélt az elmúlt évek gazdasági eredményeiről, változásokról az adóztatási politikában és az új befektetőknek nyújtható állami támogatások fajtáiról.

Szentgotthárd város polgármestere, Huszár Gábor pedig kiemelte Szentgotthárd település előnyeit, mindazt, amit a város tud nyújtani az ide települő vállalatoknak és azok munkatársainak, hogy minél tartalmasabban tudják eltölteni szabad idejüket.

A bemutatókat követően a vendégek megtekintették a gyárat, különös figyelmet szentelve a felszabadult Family1 területekre. A vendégek hasznos tapasztalatokkal távoztak, a szervezők remélik, ezeknek számukra is előnyös következményei lesznek a jövőben.

vissza

Dokumentumkezelő

Belépés

Rendezvénynaptár

HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Hírlevél

Amennyiben érdekli hírlevelünk, kérjük adja meg az adatait.

Partnerek

Autoliv Kft. AMES Hungária Lft. IMS Connector Systems Kft.MAM-Hungária Kft.ROTO Elzett Certa Kft.SCHOTT Hungary Kft.Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.Uniriv Kft.BPW-Hungária Kft.Aptiv Services Hungary Kft.EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.iQor Global Services Hungary Kft. Schaeffler Savaria Kft. OPEL Szentgotthárd Kft. Nagykanizsa Megyei Jogú Város ÖnkormányzataNyugat-magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Kar (NymE FMK) / Savaria Egyetemi Központ, Természettudományi Kar (NyME SEK TTK)Szentgotthárd Város ÖnkormányzataSzombathely Megyei Jogú Város Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara