1

Aktuális állásajánlatok

további állásajánlatok
Hírek

Átadták az ipari parkban az új kerékpárutat, aláírták az új területek közművesítésére irányuló kivitelezési szerződést Szentgotthárdon

2019. szeptember 27.Forrás: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal

Szentgotthárd Város Önkormányzata 2016-ban nyújtott be pályázatot a Szentgotthárdi Ipari Park alapinfrastruktúrájának fejlesztésére. A TOP-1.1.1-15-VS1-2016-00003 számú projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 478 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt keretében jelentős mérföldkőhöz érkeztek: elkészült az egyesített kerékpárút és járda, valamint autóbusz-öböl az Ipari Park II. üteme területén. A helyszínen tartott átadón Huszár Gábor polgármester, majd Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke méltatta a fejlesztést.

A projekt második üteme keretében az árapasztó vápán túl, a leendő M8 gyorsforgalmi út közvetlen szomszédságában kialakítandó új iparterület alap-infrastruktúra fejlesztése (feltáró út, közművek, közvilágítás) vonatkozásában is lezárult a szükséges területek kisajátítási eljárása, megszerezték a szükséges engedélyeket, a kivitelező kiválasztására pedig sikeres közbeszerzési eljárást folytattak le. Az átadót követően a Hivatalban került sor a vállalkozási szerződés ünnepélyes aláírására az Önkormányzat és a legkedvezőbb ajánlatot adó ajánlattevő, az Utplan’ 95 Építőipari és Szolgáltató Kft. között. A nyertes vállalkozónak a kivitelezést a munkaterület átadását követő legkésőbb 10 hónapon belül kell teljesítenie.

vissza

Dokumentumkezelő

Belépés

Rendezvénynaptár

HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírlevél

Amennyiben érdekli hírlevelünk, kérjük adja meg az adatait.

Partnerek

Autoliv Kft. AMES Hungária Lft. IMS Connector Systems Kft.MAM-Hungária Kft.ROTO Elzett Certa Kft.SCHOTT Hungary Kft.Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.Uniriv Kft.BPW-Hungária Kft.Aptiv Services Hungary Kft.EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.iQor Global Services Hungary Kft. Schaeffler Savaria Kft. OPEL Szentgotthárd Kft. Nagykanizsa Megyei Jogú Város ÖnkormányzataNyugat-magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Kar (NymE FMK) / Savaria Egyetemi Központ, Természettudományi Kar (NyME SEK TTK)Szentgotthárd Város ÖnkormányzataSzombathely Megyei Jogú Város Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara